• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Gasilci, »švercanje« in Fuzbal ... novo na malih zaslonih

Praznično zatišje je za nami in preverili smo, kaj novega nas v teh dneh čaka na slovenskih televizijskih programih.

Najpomembnejša postranska stvar na svetu

Eno od novosti ste si gledalci že lahko ogledali, in sicer spletno oddajo uredništva 24UR šport– Fuzbal! »Trenutne okoliščine so spremenile vse družbene panoge, tudi športno. Prizori tribun brez občinstva, prazna igrišča, prekinjene tekme in treningi so spremenili vsakdan klubov, športnih zvez in športnih zvezdnikov. Kako pričeti od tu naprej, bodo teme razprav nogometne spletne oddaje uredništva 24ur šport, Fuzbal!,« pravijo na PRO PLUS-u. Jure Tepina, odgovorni urednik 24ur.com, je povedal, da so uporabniki portala 24ur.com z oddajo dobili še eno sproščeno in zabavno, a hkrati strokovno kompetentno vsebino na 24ur.com: »Ta je odrešena televizijskih omejitev in na spletu deluje kot sproščujoč nadomestek med čakanjem na vrnitev v športno in življenjsko normalo. Tako je nogomet postal tudi na našem spletu najpomembnejša postranska stvar na svetu.« Fuzbal je na sporedu vsak torek v zunanjem studiu z voditeljico Natašo Gavranić, Tomažem Lukačem in Božidarjem Bulatom.

Čas je za »švercanje«

Po izteku serije Gorski zdravnik bodo na POP TV za nasmejano pomlad poskrbeli s komično serijo Šverc komerc (Na granici). Serijo so leta 2018 ustvarili po konceptu avtorjev Mirne Miličić, Vlade Bulića in Gorana Rukavine in je na Hrvaškem rušila rekorde gledanosti in prejela prestižne nagrade. Prvič jo bodo predvajali že danes ob 20. uri.

Planet TV v znamenju gasilcev

Danes ob 21. uri bodo na Planet TV obeležili mednarodni dan gasilcev s predvajanjem predstavitvene oddaje Gasilci. V velikem gasilskem izzivu se bodo z zahtevnim poligonom spopadle gasilke iz Prostovoljnega gasilskega društva Predoslje. Oddajo vodita Marko Potrč in Eva Cimbola, vlogi sodnikov pa sta prevzela Anže Šilar in Tomaž Klemenčič. V znamenju gasilcev bo tudi kviz Milijonar, ki bo na sporedu ob 20. uri, v njem pa se bodo tokrat pomerili gasilci.