• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Od klipinga do oblikovanja (razpisi)

V tokratnem pregledu aktualnih razpisov zunanje izvajalce potrebujejo Inštitut Jožef Štefan, Ministrstvo za infrastrukturo RS in Mestna občina Nova Gorica.

Foto: Pixabay

Inštitut Jožef Štefan išče ponudnika za oblikovanje ter izdelavo tiskovin in promocijskega materiala, ki jih naročnik »po obsegu in času ne more vnaprej določiti«. Vrednost razpisa ocenjujejo na 63 tisoč evrov (brez DDV), rok za oddajo prijav pa je 26. junij 2020. Razpisno dokumentacijo najdete na povezavi.

Ministrstvo za infrastrukturo RS preko razpisa išče pomoč pri izdelavi in vzdrževanju platforme za trajnostno mobilnost. Razpis zajema aktivnosti vzpostavitve in vzdrževanja spletne platforme s spletnim forumom in celostno grafično podobo ter pripravo in oblikovanje vsebin (za spletno platformo). Prijave zbirajo do 22. junija 2020, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Mestna občina Nova Gorica išče izvajalca za storitve klipinga za obdobje med 1. julijem 2020 in 30. junijem 2023. izvajalec bo skrbel za spremljanje medijev v Sloveniji in Italiji. Razpisno dokumentacijo najdete tukaj.