• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Zaposlujejo Atlantic Grupa, A1 Slovenija, Herman & partnerji in drugi

V zadnjem majskem pregledu delovnih mesta tedna podjetja iščejo predvsem produktne vodje in digitalne strokovnjake.

V oglaševalski agenciji Herman & partnerji zaposlijo vodjo digitalnih projektov (m/ž), ki ga zanima vodenje 360-stopinjskih kampanj, ima vsaj 3 leta izkušenj na področju vodenja digitalnih projektov in mu iskanje edinstvenih rešitev ter vsakodnevno učenje predstavljata izziv. Prijave sprejemajo do 10. junija 2020, več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete tukaj.

Atlantic Grupa v svojo sredino vabi strokovnjaka za raziskave vedenja potrošnikov (m/ž), ki bo marketinški ekipi pomagal s priporočili za rast vseh poslovnih enot. Prijavite se lahko preko LinkedIna. Iščejo tudi vodjo blagovne znamke Argeta (m/ž) na trgih ZDA, Kanade in Švedske.

A1 Slovenija išče področnega vodjo prodaje poslovnim uporabnikom (m/ž) za pridobivanje (potencialnih) novih naročnikov in skrb za obstoječe naročnike ter pripravo predlogov za novosti. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu  Polona.vrhovec@a1.si, več informacij o delovnem mestu pa najdete na portalu Mojedelo.com

Sensilab zaposli strokovnjaka za oglaševanja na Googlu (m/ž), ki bo skupaj z obstoječo oglaševalsko ekipo razvijal, upravljal in optimiziral oglaševanjena Googlu na trgih EU. Prijave sprejemajo do 25. junija 2020 na elektronskem naslovu zaposlitev@sensilab.com, več o prijavi pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Ponudnik čistilnih sredstev Karcher v svojo sredino vabi produktnega vodjo (m/ž) za sodelovanje pri razvoju izdelkov in kanalov in komunikacijo s partnerji. Prijave sprejemajo do 7. junija 2020 na elektronskem naslovu info@kaercher.si, več o zaposlitvi pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.