• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Predsednik žirije WEBSI Spletni prvaki 2020 je Andrej Krajner

Andrej Krajner, direktor komuniciranja v NLB Skupini, bo vodil več kot stočlansko žirijo letošnje izvedbe projekta WEBSI Spletni prvaki.

Andrej Krajner ima več kot 15 let izkušenj na področju korporativnega komuniciranja in marketinga. Svojo karierno pot je začel na Gospodarski zbornici Slovenije. Po končanem študiju se je zaposlil v agenciji Pristop, kjer je kot svetovalec za korporativno komuniciranje več kot 7 let skrbel za upravljanje ugleda ter komunikacijo številnih domačih in tujih naročnikov. Leta 2011 se je odločil karierno pot nadaljevati v družbi Si.mobil (danes A1 Slovenija), kjer je sprva vodil oddelek korporativnega komuniciranja, v letu 2014 pa je kot direktor sektorja komunikacij prevzel upravljanje celotnih komunikacij.

Po regijski reorganizaciji skupine Telekom Austria leta 2015 je prevzel tudi vodenje sektorja korporativnih komunikacij sestrske družbe Vip mobile v Srbiji. V letu 2016 se je pridružil NLB, kjer je danes odgovoren za upravljanje strateškega marketinga, korporativnih in tržnih komunikacij ter trajnosti za Slovenijo in 6 bank v petih državah zahodnega Balkana, kjer je prisotna NLB Skupina.