• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna je daleč največ priložnosti v digitalnem marketingu.

Grey Ljubljana nudi priložnost asistentu vodje projektov (m/ž) s statusom študenta ali absolventa. Izbrani kandidat se bo kalil pri vodenju oglaševalskih projektov za slovenske in tuje naročnike. Svoj življenjepis pošlji do 14. januarja 2020 na elektronski naslov klemen.krulec@grey.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Družba DFVU, ki se ukvarja s spletnim marketingom, išče strokovnjaka za digitalno oglaševanje (m/ž). Izbrani kandidat bo sodeloval pri pripravi kreativnih rešitev in snoval oglaševalske akcije na Facebooku in Instagramu. Prijave zbirajo preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

V podjetju Spinalis, ki se ukvarja s proizvodnjo pisarniških stolov, iščejo asistenta v digitalnem marketingu (m/ž) za pripravo marketinških besedil in kampanj ter urejanje družbenih omrežij. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Podjetje ZKOTZ, ki upravlja blagovno znamo Goat Story, išče asistenta v marketingu (m/ž). Kandidat bo med drugim skrbel za urejanje in optimizacijo spletne strani ter soustvarjal spletne oglase. Prijavite se lahko preko spletnega obrazca.

Veriga trgovin s športno prehrano Polleo Sport išče strokovnjaka za marketing (m/ž), ki bo odgovoren za operativne in marketinške procese razvoja znamk Polleo Sport in Zoe na novih trgih. Prijavite se lahko preko portala Mojedelo.com.

Microsoft zaposli vodjo produktnega marketinga (m/) za poslovne aplikacije, ki bo med drugim skrbel tudi za večanje prepoznavnosti programske opreme Dynamics 365. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Skupina Pivka išče strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž), ki bo skrbel za pripravo grafičnih materialov za družbena omrežja, načrtovanje zakupa digitalnega oglasnega prostora in pripravo analiz uspešnosti spletnega komuniciranja. Prijavite se lahko do 10. januarja 2019 preko portala Mojedelo.com.