• Facebook
  • Twitter
  • RSS

WEBSI dan v znamenju digitalnih trendov in novosti

13. septembra 2019 bo v Lutkovnem gledališču Ljubljana WEBSI dan, festival slovenskega digitalnega komuniciranja, na katerem bodo gostovali domači in tuji strokovnjaki. Konferenčnemu delu bo sledila podelitev nagrad WEBSI.

Festival slovenskega digitalnega komuniciranja bo letos osmič zapored združil strokovnjake z različnih področij. Med govorci bodo Ana Šušteršič in Uroš Svenšek, kreativna direktorica in digitalni strokovnjak v Agenciji 101, ki bosta razpravljala, zakaj se najboljše digitalne kampanje ukvarjajo s tem, kako ujeti največ delitev, Ana Ajvi Marega, vodja oddelka za uporabniško izkušnjo pri A1 Slovenija, ki bo govorila o tem, katerih sedem sestavin je potrebnih za uporabniško izkušnjo prihodnosti, ter Maruša Kerec in Anže Tomič, voditelja na Valu 202, ki se bosta z Žigo Vrtačičem v podkastu »Odbita do bita« pogovarjala o alternativnem spletu. Udeleženci bodo lahko prisluhnili še Zareni Kanchevi, direktorici marketinga in komuniciranja za Srednjo in Vzhodno Evropo pri Rakuten Viber, Urošu Žižku, partnerju in direktorju raziskav v E-laboratu, Matiji Marteku, vodji komunikacij pri Mediatoolkitu, Alekseju Metelku, avtorju in vodji projektov v Razvojnem centru Novo mesto, dr. Boštjanu Kaluži, podatkovnemu analitiku iz podjetja Evolven in Gregorju Strasbergarju iz glasbene skupine MRFY. Dogodek bo vodil Boštjan Gorenc – Pižama.

Na tekmovalnem delu bodo razglasili WEBSI Spletne prvake v 28-ih kategorijah, ki jih bo žirija izbrala izmed 124 prijavljenih projektov. Na dan dogodka bo izšel tudi dosje WEBSI, v katerem bodo objavljeni vsi prijavljeni projekti, zmagovalci, strokovna in poslovna žirija, imenik agencij ter strokovni članki.

Več o dogodku na spletni strani: www.websidan.si.