• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Inovativne rešitve odpirajo nove dimenzije športa

Ekipa Sportech Business in institucionalni partner Olimpijski komite Slovenije vabita na brezplačni spletni dogodek, Sportech Business Conference, na katerem bodo danes, 21. maja 2020, ob 14. uri z ekskluzivnimi gosti govorili o trendih v športu in tehnologiji.

»V času, ko vsi čakamo, kdaj se bo naše osebno in poslovno življenje vrnilo v običajno stanje, bo šport gotovo eden od prvih, ki bo ponazarjal to stanje. Ne samo športna, temveč tudi splošna javnost, željno pričakuje vrnitev športa na igrišča in pred televizijske zaslone, skupaj z njimi pa tudi sponzorji in mediji. Poleg rekordne gledanosti je pričakovati, da bodo aktivnosti na področju športnega marketinga in športnega sponzorstva posledično zaznamovale tudi tovrstne aktivnosti na vseh preostalih področjih, zato je še toliko bolj pomembno, da smo seznanjeni s trendi,« pravijo organizatorji konference Sportech Business.

Šport in tehnologija naj ostaneta zaveznika

Gre za prvi regijski projekt, ki na enem mestu povezuje podjetja, ki iščejo nove sponzorske priložnosti, organizacije, ki razvijajo poslovne rešitve na področju športa in športne subjekte, ki lahko na ta način pridejo do novih rešitev. Med govorci iz regije bodo Emil Tedeschi, generalni direktor Atlantic Grupe,Blaž Perko, generalni sekretar Olimpijskega komiteja Slovenije, in Gregor Rebolj, serijski podjetnik in investitor, ustanovitelj podjetij Klika, Kyuriosity in Silicon Gardens. Govorili bodo o novih trendih na področju športa in tehnologije, o tem, kaj nas čaka po epidemiji, o novih priložnostih za start-upe, športne organizacije in sponzorje ter o pomembnosti povezovanja vseh športnih deležnikov v regiji.

»Zanimivo je spremljati, kako splošen tehnološki razvoj spreminja šport na različnih ravneh. Inovativne rešitve odpirajo nove dimenzije ukvarjanja s športom, spremljanja in upravljanja športa. Pomembno se mi zdi, da šport in tehnologija ostaneta zaveznika,« je pred začetkom konference povedal Blaž Perko, generalni sekretar OKS.